Jeg får ikke opp den laveste prisen når jeg booker hotell?

For å få opp den laveste prisen er du nødt til å booke på dager som er avmerket grønt i kalenderen. Husk at dato du bestiller, antall personer og varighet på oppholdet kan påvirke prisen når du bestiller rom på hotell. Prisene som er oppgitt "fra" pris og varierer hele året. 

Hvordan booker jeg hotell i Oslo gjennom dere?

Du kan bruke søkefeltet øverst på nettsiden for å søke etter hotell du er interessert i. Du kan også finne direkte lenke til hotellbestilling i våre topplister for billigste og beste hotell i Oslo. Klikk på lenken så blir du videreført til HotelsCombined.no for booking. 

Kan jeg også bestille fly gjennom dere?

Du kan velge leverandører på HotelsCombined som kan gi deg en pakkepris på hotell og fly. Du kan for eksempel velge hotellprisen fra Expedia og deretter booke både opphold og flybilletter til rabatterte priser. 

Hvem får dere priser fra på hotellene?

Vi samarbeider med HotelsCombined som er en felles søkemotor for flere bookingsider. Du kan som regel få priser fra 30 forskjellige bookingsider samtidig og velge det beste tilbudet. På denne måten vet du at du får den beste prisen på nett. 

Kan jeg kontakte dere for endringer/avbestilling?

For å gjøre endringer på bestillinger eller avbestille er du nødt til å ta kontakt med kundesenteret HotelsCombined på denne nettsiden https://www.hotelscombined.no/bookings 

Jeg finner ikke hotellet jeg er ute etter i listen deres?

Om du mangler hotell informasjon i vår liste så gjerne ta kontakt med oss så skal vi legge til både informasjon og priser for deg. 

Er det trygt å bestille gjennom HotelliOslo.com?

Når du bestiller et hotell gjennom vår samarbeidspartner Hotels Combined, får vi en provisjon for bestillingen. Du trenger ikke å gi noe personlig informasjon til oss og booker direkte gjennom vår samarbeidspartner som samler prisene fra 30+ bookingsider på nett. 

Samler dere informasjon om meg?

Vi lagrer ikke data om deg, men vår tredjeparts samarbeidspartner samler inn informasjonen de trenger for å booke et hotellrom. Dette er for eksempel navn, adresse, telefon og e-post, som er standard informasjon de trenger for å verifisere bookingen. Les mer om våre personvern regler her.  

Hvem har laget denne nettsiden?

Nettsidene til Hotell i Oslo er utviklet av Site123Norge som har hjulpet med design og layout av nettsider, og i tillegg står for hosting av plattformen.