Topp 10 billige overnattingsalternativer i Oslo rangert etter lavest pris. Denne listen tar ikke hensyn til spesialtilbud og er basert på hotellene med de laveste prisene over tid.

1# Anker Hostel - Priser fra 340,- per natt

Anker Hostel i Oslo er det perfekte valget for reisende som ønsker en rimelig og komfortabel overnatting. Dette vandrerhjemmet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra populære turistattraksjoner som Akerselva elv og Grünerløkka-området.

Sjekk pris her  

2# Hi Oslo Haraldsheim - Priser fra 536,- per natt

Vandrerhjemmet har totalt 88 rom med 314 sengeplasser, og det passer perfekt for reisende som ønsker en rimelig og hyggelig overnatting i Oslo.

Sjekk pris her  

3# Cochs Pensjonat - Priser fra 750,- per natt

Cochs Pensjonat har en privilegert beliggenhet i det livlige området Majorstuen, en av Oslos mest populære og trendy nabolag. Du vil være omgitt av et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og kulturelle attraksjoner.

Sjekk pris her  

4# Anker Apartment Oslo - Priser fra 770,- per natt

Park Inn by Anker Apartment ligger i hjertet av Oslo sentrum, og tilbyr komfortable og rimelige overnattingsmuligheter for gjester som ønsker å oppleve alt byen har å by på.

Sjekk pris her  

5# P-Hotels Oslo - Priser fra 859,- per natt

P-hotels Oslo er et koselig hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum, kun en kort spasertur unna Karl Johans gate, Oslos hovedgate. Hotellet er omgitt av et bredt utvalg av butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner.

Sjekk pris her  

6# Citybox Oslo - Priser fra 850,- per natt

Citybox Oslo er et moderne og rimelig hotell som tilbyr enkel innkvartering i hjertet av Oslo. Hotellet har en perfekt beliggenhet i gangavstand til shopping, restauranter og kulturelle attraksjoner.

Sjekk pris her  

7# Smarthotel Oslo - Priser fra 855,- per natt

Smarthotel Oslo er kjent for sin smarte og moderne design, med fokus på effektivitet og funksjonalitet. Hotellet tilbyr et utvalg av kompakte rom som er smart utformet for å gi deg alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Sjekk pris her  

8# Frogner House Apartments - 879,- per natt

Leilighetene på Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53 er utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj eller badekar. Enkelte av leilighetene har også en balkong eller terrasse med utsikt over byen eller hagen.

Sjekk pris her  

9# Hotel Verdandi Oslo - Priser fra 900,- per natt

Rommene på Hotel Verdandi er individuelt innredet med fokus på komfort og estetikk. Hvert rom er utstyrt med luksuriøse senger, myke sengetøy av høy kvalitet, eget bad, flatskjerm-TV, klimaanlegg og kostnadsfritt Wi-Fi. Rommene kombinerer moderne designelementer med unike detaljer og en hyggelig atmosfære som gjør at du føler deg hjemme fra første øyeblikk

Sjekk pris her  

10# Comfort Hotel Xpress Oslo - Priser fra 900,- per natt

Hotellet har en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet så komfortabelt som mulig. Gjestene kan bruke hotellets fellesområder som inkluderer en lobby med en selvdrevet resepsjon, en moderne og velutstyrt kjøkkenkrok, en lounge med sittegrupper og en spillkrok med bordtennis og dart. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi til alle gjester.

Sjekk pris her