Topp 10 hotell i Oslo rangert som de beste hotellene ut i fra gjestevurderinger fra populære bookingsider på nett.

1# Camillas Hus - Gjestevurdering 9,6

Camillas Hus i Oslo har en enestående vurdering fra 480 gjester og holder til i Oslo sentrum, kun en 10 minutters kjøretur unna Oslo Spektrum og Operahuset i Oslo. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet.

Sjekk pris her  

2# Hotel Bristol - Gjestevurdering 9,0

Med 9,0 kundescore fra 1269 gjester er Hotel Bristol i Oslo et av de hotellene som kunder er mest fornøyd med. Det ligger sentralt til i Oslo, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Oslo Spektrum og Operahuset i Oslo. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.

Sjekk pris her  

3# Amerikalinjen - Gestevurdering 9,0

På en tredjeplass finner vi Amerikalinjen med en gjestevurdering på 9,0 basert på 509 omtaler. Velger du Amerikalinjen som overnattingssted, vil du bo sentralt i Oslo mindre enn 10 minutter til fots fra Operahuset i Oslo og Munch-museet.

Sjekk pris her  

4# Thon Hotel Rosenkrantz Oslo - Gjestevurdering 8,9

Med 8,9 av 10 mulige, er gjestene på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo svært fornøyd med fasiliteter, rommene og servicen. Hotellet ligger sentralt i hovedstanden med kun 5 minutter å kjøre til Oslo Spektrum og Operahuset i Oslo.

Sjekk pris her  

5# Lysebu - Gestevurdering 8,9

Lysebu Hotel i Oslo ligger i Holmenkollen med kun 5 minutters kjøretur til Oslo vinterpark og Korketrekkeren. Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i lobbyen og en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Totalt har hotellet fått 8,9 i gjestevurdering fra 553 gjester.

Sjekk pris her  

6# Clarion Hotel Oslo - Gestevurdering 8,8

Clarion Hotel i Oslo har fåt en gjestevurdering på 8,8 fra 1283 gjester på hotellet. Det ligger sentralt i Oslo, og hvis du overnatter her, vil du ha 3 minutter å gå til Operahuset i Oslo og 10 minutter å gå til Oslo Spektrum. Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking.

Sjekk pris her  

7# The Sweet Hotel - Gjestevurdering 8,8

The Sweet ligger mindre enn en 5 minutters kjøretur fra Det kongelige slottet og Nasjonalgalleriet. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Totalt har hotellet en gjestevurdering på 8,8 fra 1113 gjester.

Sjekk pris her  

8# Thon Hotel Storo - Gjestevurdering 8,8

Thon Hotel Storo har fått 687 gjesteomtaler med en samlet gjestevurdering på 8,8 av 10 mulige. Hotellet ligger en 4 minutters kjøretur unna Handelshøyskolen BI og en 3 minutters kjøretur unna Mølla foss.

Sjekk pris her  

9# Hotel Continental - Gjestevurdering 8,8

Med en gjestevurdering på 8,8 av 10 mulige, er Hotel Continental det beste luksushotellet i Oslo ut i fra kundeomtaler. Hotel Continental ligger sentralt til i Oslo, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Oslo Spektrum og Operahuset i Oslo. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og aviser i lobbyen.

Sjekk pris her  

10# Sommerro - Gjestevurdering 8,8

Med en sentral beliggenhet og flotte fasiliteter har Sommerro blitt et av Oslos beste hoteller. Med en gjestevurdering på 8,8 av 66 gjester, viser dette at gjestene er godt fornøyde med oppholdet.

Sjekk pris her