12 May
12May

Voksenåsen Hotel er omgitt av den vakre Nordmarka, en av Oslos mest ikoniske naturområder. Hotellets beliggenhet gir gjestene en fantastisk utsikt over den frodige naturen, og tilbyr samtidig en praktisk base for å utforske byens kulturelle og historiske attraksjoner. Med T-banestasjonen Voksenkollen like ved, kan gjestene enkelt komme seg til sentrum av Oslo på kort tid. 

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre et behagelig og minneverdig opphold. Rommene er romslige og elegant innredet, og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad. Uansett om du velger et standardrom eller en suite, vil du bli ønsket velkommen av en varm og koselig atmosfære.

Voksenåsen Hotel har også en rekke rekreasjonsmuligheter for gjestene å nyte. Du kan slappe av i hotellets velværeområde, som inkluderer et innendørs svømmebasseng, badstue og treningsstudio. Hotellet har også utendørs tennisbaner, sandvolleyballbane og en lekeplass for barna. Hvis du ønsker å utforske den vakre naturen rundt hotellet, kan du ta en av de mange turstiene som starter rett utenfor døren.

Hotellets restaurant er kjent for sin førsteklasses mat og fantastiske utsikt. Her kan gjestene nyte et bredt utvalg av gourmetretter laget med lokale råvarer og inspirert av både norsk og internasjonal matkultur. Restauranten har også en imponerende vinkjeller, som tilbyr et utvalg av nøye utvalgte viner som passer til enhver smak.

Voksenåsen Hotel er også et populært valg for konferanser, seminarer og bryllup. Hotellet har moderne konferansefasiliteter og er vertskap for en rekke arrangementer året rundt. Det er også mulig å arrangere utendørsaktiviteter og teambuilding-aktiviteter i de naturskjønne omgivelsene rundt hotellet.

Uansett om du er på utkikk etter en avslappende ferie i naturen, et forretningsopphold eller ønsker å feire en spesiell anledning, vil Voksenåsen Hotel imøtekomme dine behov og overgå forventningene dine. Med sin idylliske beliggenhet, komfortable rom og førsteklasses fasiliteter, er dette hotellet det perfekte valget for de som ønsker å oppleve Oslo på sitt beste.
 

Voksenåsen hotell Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.