15 May
15May

Thon Hotel Vika Atrium er kjent for sin moderne arkitektur og sofistikerte design, som skaper en elegant atmosfære fra det øyeblikket du trer inn i lobbyen. Hotellets gjesterom er nøye innredet for å tilby en blanding av stil og komfort. Med sin moderne innredning, komfortable møbler og luksuriøse fasiliteter vil du føle deg bortskjemt og avslappet under hele oppholdet.

Sjekk pris på hotellet her

Rommene på Thon Hotel Vika Atrium er romslige, lyse og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, klimaanlegg, minibar, skrivebord og kostnadsfritt Wi-Fi. Sengekvaliteten er førsteklasses, og sengene er designet for å gi deg en god natts søvn og fullstendig avslapning. Hotellet tilbyr også romslige suiter med separat stueområde og ekstra fasiliteter for å sikre at du får en uforglemmelig opplevelse.

Hotellet har også et bredt spekter av fasiliteter som gjør oppholdet ditt ekstra behagelig og minneverdig. Du kan starte dagen med en deilig frokostbuffé som tilbyr et bredt utvalg av varme og kalde retter, fersk frukt og bakverk. I tillegg har hotellet en elegant restaurant som serverer internasjonale retter med en moderne vri, og en koselig bar hvor du kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og snacks.

For de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet, har Thon Hotel Vika Atrium et velutstyrt treningsstudio med et utvalg av moderne treningsutstyr. Etter en treningsøkt kan du slappe av i hotellets badstue og lade opp energien din.

Beliggenheten til Thon Hotel Vika Atrium er en av de mange fordelene med dette fantastiske hotellet. Det ligger i Vika-området, kjent for sine trendy butikker, populære restauranter og kulturelle attraksjoner. Du kan enkelt spasere til Oslos kjente landemerker som Aker Brygge, Det kongelige slott og Nasjonalmuseet. Med kort avstand til offentlig transport er det også enkelt å utforske resten av byen og dens omkringliggende områder.

Thon Hotel Vika Atrium er mer enn bare et hotell. Det er en opplevelse som vil berike oppholdet ditt i Oslo. Med sin moderne eleganse, luksuriøse fasiliteter og sentrale beliggenhet er dette hotellet det ideelle valget for deg som ønsker å kombinere komfort med urban utforskning. 
 

Thon Hotel Vika Atrium Kart Beliggenhet i Oslo


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.