12 May
12May

Thon Hotel Storo har en ideell beliggenhet rett ved siden av Storo Storsenter, en av Oslos største kjøpesentre. Her vil gjester ha enkel tilgang til et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og underholdningsmuligheter. I tillegg ligger hotellet i nærheten av flere offentlige transportmuligheter, inkludert t-bane, trikk og buss, noe som gjør det enkelt å utforske resten av byen.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr moderne og elegant innredede rom som er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold. Rommene har komfortable senger, eget bad, flatskjerm-TV, klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Enten du er på forretningsreise eller ferie, vil rommene på Thon Hotel Storo gi deg den komforten og avslappingen du trenger.

Thon Hotel Storo legger stor vekt på å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester til sine gjester. Hotellet har en moderne og velutstyrt treningsstudio, slik at gjestene kan holde seg i form og opprettholde treningsrutinene sine mens de er på reise. Etter en lang dag med utforskning eller arbeid, kan gjester slappe av og nyte en avslappende stund i hotellets sauna eller benytte seg av massasjebehandlinger som tilbys.

Hotellet tilbyr også flere møte- og konferanserom med moderne teknologi og fasiliteter, som gjør det til et ideelt valg for forretningsreisende som trenger et praktisk og funksjonelt møtested. Personalet på Thon Hotel Storo er profesjonelt og imøtekommende, og vil gjerne hjelpe deg med alle dine behov og spørsmål.

Når det gjelder mat og drikke, kan gjestene glede seg over en kulinarisk opplevelse på hotellets restaurant og bar. Her kan du nyte deilige retter tilberedt med ferske og lokale ingredienser, samt et bredt utvalg av drikkevarer og cocktails. Frokostbuffeen er variert og inkluderer både sunne og smakfulle alternativer for å starte dagen riktig.

I tillegg til å være et flott utgangspunkt for shopping og byliv, gir Thon Hotel Storo deg også enkel tilgang til Oslos mange attraksjoner. Populære steder som Vigelandsparken, Aker Brygge og Karl Johans gate ligger innen kort avstand fra hotellet, og kan enkelt nås med offentlig transport eller en kort kjøretur.
 

Thon Hotel Storo Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.