09 May
09May

Thon Hotel Spectrum er en moderne og stilfullt hotell som ligger midt i Oslo sentrum. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å utforske hovedstaden, med kort avstand til populære attraksjoner som Karl Johans gate, Operaen og Aker Brygge.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr totalt 151 rom og suiter, alle innredet i en moderne stil med høy komfort. Rommene er lyse og luftige, og har alt du trenger for et behagelig opphold, inkludert komfortable senger, eget bad med dusj og badekar, skrivebord, minibar, safe og flatskjerm-TV. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, så du kan holde kontakten med venner og familie eller jobbe mens du er på reise.

Thon Hotel Spectrum har en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig. Du kan starte dagen med en deilig frokostbuffet i hotellets restaurant, som serverer et bredt utvalg av varme og kalde retter. Restauranten er også åpen for lunsj og middag, og har et variert utvalg av retter med både norske og internasjonale smaker.

For de som ønsker å holde seg i form under oppholdet, tilbyr hotellet et fullt utstyrt treningsstudio, samt sykler som kan leies. Hotellet har også et moderne konferansesenter med flere møterom og et stort konferanserom som kan romme opptil 240 personer.

Thon Hotel Spectrum er et flott valg for deg som ønsker en sentral beliggenhet i Oslo med enkel tilgang til alt byen har å by på. Med sine moderne fasiliteter og høy standard på rommene, vil du garantert få et behagelig og avslappende opphold på dette flotte hotellet.
 

Thon Hotel Spectrum Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.