09 May
09May

Thon Hotel Slottsparken ligger i hjertet av Oslo, med fantastisk utsikt over Slottsparken og kort vei til Oslos beste shopping, restauranter og kulturelle opplevelser. Dette moderne hotellet har 253 rom og tilbyr en rekke fasiliteter som gjør oppholdet ditt så behagelig som mulig.

Sjekk pris på hotellet her

De romslige og velutstyrte gjesterommene på Thon Hotel Slottsparken er utstyrt med klimaanlegg, minibar, flatskjerm-TV med kabelkanaler, og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også romservice og vaskeritjenester, og døgnåpen resepsjon. Hvis du trenger å holde deg oppdatert på jobben, har hotellet et Business Center med gratis Wi-Fi, PC-er og skrivere.

Hotellet har en rekke møte- og konferanserom som kan huse alt fra små møter til store konferanser med opptil 280 deltakere. Thon Hotel Slottsparken tilbyr også et treningsstudio med moderne treningsutstyr og badstue, slik at du kan holde deg i form under oppholdet.

Hvis du er ute etter en god matopplevelse, kan du besøke hotellets restaurant, Brasserie Paleo, som serverer moderne retter laget med sesongens beste ingredienser. Du kan også nyte en drink i hotellets koselige bar, som er et populært møtested for både hotellgjester og lokale.

Thon Hotel Slottsparken ligger kun en kort spasertur fra Oslos største attraksjoner, som slottet, Nationaltheatret, og Aker Brygge. Med en sentral beliggenhet og fantastisk utsikt over Slottsparken, er Thon Hotel Slottsparken det ideelle stedet å bo når du besøker Oslo, enten det er for forretninger eller fritid.
 

Thon Hotel Slottsparken Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.