08 May
08May

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et moderne hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Karl Johans gate, og tilbyr en rekke fasiliteter som er ideelle for både forretnings- og fritidsreisende.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets 151 rom og suiter er lyse og moderne, og er utstyrt med en rekke fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi. Hotellet har også et velutstyrt treningssenter og en badstue, samt en restaurant og bar som serverer et utvalg av mat og drikke.

Gjester på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kan også nyte hotellets daglige kveldsbuffet, som inkluderer et utvalg av varme og kalde retter, desserter og drikkevarer. Hotellet har også en 24-timers resepsjon, og tilbyr tjenester som klesvask og renseri.

Med sin sentrale beliggenhet og moderne fasiliteter er Thon Hotel Rosenkrantz Oslo et flott valg for gjester som ønsker å bo midt i hjertet av Oslo. Hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner som Aker Brygge, Oslo Opera House og Slottet, og er ideelt for både forretnings- og fritidsreisende som ønsker en komfortabel og praktisk overnatting. 

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.