09 May
09May

Thon Hotel Opera ligger i hjertet av Oslo sentrum og er et av Oslos mest populære hotell. Med sin beliggenhet ved Oslo S og Oslo Spektrum er hotellet en ideell base for både forretningsreisende og turister. Hotellet har en moderne og elegant stil, med utsikt over Oslofjorden og Operahuset, og har et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt og avslappende opphold.

Sjekk pris på hotellet her

De 480 rommene på Thon Hotel Opera er stilfulle og romslige, og har alle moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj eller badekar. Noen av rommene har også en privat balkong med utsikt over byen eller fjorden. Hotellet har også rom tilpasset funksjonshemmede gjester.

Gjestene kan nyte deilige retter fra hotellets restaurant Scala, som serverer både norske og internasjonale retter i en elegant atmosfære. Hotellet har også en lobbybar som tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer og snacks. For de som ønsker å holde seg aktive, har hotellet et velutstyrt treningssenter og badstue.

Thon Hotel Opera har også en rekke møte- og konferanserom som kan romme opp til 200 personer. Rommene har alt det nyeste audiovisuelle utstyret og tilpasses etter gjestenes behov. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon med vennlige og hjelpsomme medarbeidere som er tilgjengelige for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge.

Samlet sett er Thon Hotel Opera et fantastisk valg for alle som ønsker å bo i hjertet av Oslo, med enkel tilgang til alle byens attraksjoner og fasiliteter. Hotellet har alt man trenger for et komfortabelt og minneverdig opphold i hovedstaden.
 

Thon Hotel Opera Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.