05 May
05May
KategoriInformasjon
Antall stjerner⭐⭐⭐⭐
FasiliteterRestaurant, bar, 24-timers resepsjon, treningssenter, konferanserom, gratis Wi-Fi
Byggeår2001
BeliggenhetSentrum av Oslo, nær Operaen, Oslo S og Barcode-området. Enkel tilgang til offentlig transport.

Thon Hotel Opera er et moderne firestjerners hotell som ligger i hjertet av Oslo, ved siden av det ikoniske Operahuset. Hotellet tilbyr en førsteklasses beliggenhet med enkel tilgang til byens beste shopping, restauranter og underholdningsområder.

Sjekk pris på hotellet her

 
Hotellet har en rekke fasiliteter tilgjengelig for sine gjester, inkludert en restaurant som serverer frokostbuffé og à la carte-middag, en bar og lounge, et toppmoderne treningssenter og en badstue. Gjestene kan også benytte seg av hotellets konferansesenter, som har flere møterom og fasiliteter for å imøtekomme behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

Thon Hotel Opera har 480 rom og suiter, alle utstyrt med moderne fasiliteter og elegant innredning. Rommene har også store vinduer som gir en fantastisk utsikt over byen, fjorden eller Operahuset. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle rom og fellesområder.

Thon Hotel Opera ligger kun få minutters gange fra mange av Oslos beste attraksjoner, inkludert Aker Brygge, Akershus festning og Karl Johans gate. Hotellet er også nær offentlig transport, med Oslo Sentralstasjon og Nationaltheatret stasjon i umiddelbar nærhet. Med sin ideelle beliggenhet og moderne fasiliteter, er Thon Hotel Opera et flott valg for gjester som ønsker å oppleve det beste Oslo har å tilby. 

Thon Hotel Opera Kart og kontaktinformasjon 

Nedenfor finner du beliggenhet på Google maps med kontaktinformasjon til hotellet.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.