18 May
18May

Thon Hotel Munch er en av de mest populære overnattingsstedene i hjertet av Oslo, med sin fantastiske beliggenhet nær populære attraksjoner og severdigheter i byen. Hotellet er navngitt etter den berømte norske kunstneren Edvard Munch, og gjenspeiler hans unike og moderne stil med sitt kunstneriske interiør og design.

Sjekk pris på hotellet her

Gjestene vil sette pris på den komfortable og koselige atmosfæren på Thon Hotel Munch, som tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet så hyggelig som mulig. Hotellet har 180 rom, alle romslige og godt utstyrt med moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, og eget bad. Noen av rommene har også fantastisk utsikt over byen.

Fasilitetene inkluderer en rikholdig frokostbuffet hver morgen i hotellets restaurant, der det også serveres lunsj og middag. Gjestene kan også nyte en cocktail eller et glass vin i hotellets koselige lobbybar, og det finnes også en takterrasse med panoramautsikt over byen. For de som ønsker å holde seg i form, har hotellet et velutstyrt treningsstudio.

Thon Hotel Munchs beliggenhet gjør at gjestene enkelt kan utforske byens mange severdigheter og attraksjoner, inkludert Det Kongelige Slott, Karl Johans gate og Oslo Opera House, alle innen gangavstand fra hotellet. Med en sentral beliggenhet og fantastiske fasiliteter, er Thon Hotel Munch et perfekt valg for både forretningsreisende og turister som besøker Oslo. 

Thon Hotel Munch Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.