15 May
15May

Thon Hotel Gyldenløve har en moderne og elegant design som gjenspeiler Oslos urbane atmosfære. Hotellets innredning er en blanding av skandinavisk minimalisme og moderne komfort, og skaper en avslappet og luksuriøs atmosfære for gjestene. Fra det øyeblikket du går inn i lobbyen, vil du bli møtt av en varm velkomst og en atmosfære av sofistikert eleganse.

Sjekk pris på hotellet her

Rommene på Thon Hotel Gyldenløve er romslige, moderne og utstyrt med alle bekvemmeligheter du trenger for et komfortabelt opphold. De er smakfullt innredet med moderne møbler, myke senger og et utvalg av fasiliteter som flatskjerm-TV, klimaanlegg, minibar, skrivebord og kostnadsfritt Wi-Fi. Uansett om du er her for forretninger eller fritid, vil rommene på Thon Hotel Gyldenløve gi deg en avslappende og hjemmekoselig atmosfære.

Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. Du kan starte dagen med en deilig frokostbuffé som serverer et bredt utvalg av varme og kalde retter, fersk frukt og bakverk. Etter en lang dag med utforskning av byen kan du slappe av i hotellets koselige loungeområde eller nyte en forfriskende drink i baren. Hotellet har også et moderne treningsstudio hvor du kan holde deg i form under oppholdet.

Thon Hotel Gyldenløve har en førsteklasses beliggenhet som gjør det enkelt å utforske Oslo. Majorstuen-området er kjent for sitt pulserende nabolag med et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og kulturelle attraksjoner. Du kan ta en spasertur til populære steder som Vigelandsparken, Nasjonalgalleriet og shoppingområdet Bogstadveien. Med enkel tilgang til offentlig transport kan du også enkelt utforske andre deler av byen og oppleve alt Oslo har å tilby.

Thon Hotel Gyldenløve er mer enn bare et hotell. Det er en opplevelse som vil berike oppholdet ditt i Oslo. Med sin moderne eleganse, førsteklasses fasiliteter og sentrale beliggenhet, er dette hotellet det ideelle valget for deg som ønsker å kombinere komfort med urban utforskning. 
 

Thon Hotel Gyldenløve Kart Beliggenhet i OsloKommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.