09 May
09May

Thon Hotel Europa er et moderne og luksuriøst hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en sentral beliggenhet som gjør det ideelt for både forretningsreisende og turister som ønsker å utforske byen. Med sine 168 rom tilbyr Thon Hotel Europa en rekke fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.

Sjekk pris på hotellet her

På hotellets moderne treningsstudio kan gjester benytte seg av et bredt utvalg av treningsapparater for å holde seg i form mens de er på reise. Hotellet har også et konferansesenter med kapasitet for opptil 400 personer, noe som gjør det til en ideell beliggenhet for forretningsmøter, konferanser og seminarer. Hotellets Business Center gir gjestene gratis Wi-Fi, PC-er og skrivere, slik at de kan jobbe effektivt mens de er på farten.

Thon Hotel Europa har romslige og velutstyrte gjesterom som er utstyrt med klimaanlegg, minibar og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Rommene har en koselig og hjemmekoselig atmosfære som vil gi deg en avslappende og komfortabel opplevelse. Hotellet serverer en deilig frokostbuffet hver morgen, med et bredt utvalg av mat og drikke for å starte dagen på en god måte.

Thon Hotel Europa har også en restaurant som serverer deilig mat til lunsj og middag, samt en koselig bar der gjester kan slappe av og nyte en drink eller to. Hotellet tilbyr også romservice, og du kan enkelt bestille mat og drikke på rommet ditt hvis du foretrekker det.

Thon Hotel Europa er et flott hotell som tilbyr alle fasiliteter du trenger for å ha et fantastisk opphold i Oslo. Med sin beliggenhet i hjertet av byen, moderne fasiliteter og utmerket service vil dette hotellet sørge for at du får en minneverdig og behagelig opplevelse under oppholdet ditt i Oslo.
 

Thon Hotel Europa Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.