15 May
15May

Thon Hotel Cecil har en rik historie som går tilbake til 1850-tallet og har gjennomgått omfattende renoveringer for å tilby gjestene moderne fasiliteter uten å miste sin autentiske sjarm. Fra det øyeblikket du går inn i den imponerende lobbyen, blir du møtt av en varm atmosfære og en følelse av tidløs eleganse.

Sjekk pris på hotellet her

Rommene på Thon Hotel Cecil er komfortable, velutstyrte og designet med fokus på gjestenes velvære. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne møbler, myke senger og en rekke fasiliteter for å sikre at du har et behagelig opphold. Du vil finne alt fra kostnadsfritt Wi-Fi og flatskjerm-TV til minibar, skrivebord og kaffe- og tekoker. Uansett om du er her for forretninger eller fritid, vil rommene på Thon Hotel Cecil gi deg den komforten du trenger for å slappe av og lade opp.

Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter som gjør oppholdet ditt ekstra behagelig. Du kan starte dagen med en deilig frokostbuffé som tilbyr et bredt utvalg av sunne og smakfulle alternativer. Hotellet har også en elegant restaurant som serverer deilige retter basert på lokale råvarer og sesongens tilgjengelighet. Etter en travel dag i byen kan du slappe av i hotellets koselige bar, hvor du kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og snacks.

For forretningsreisende tilbyr Thon Hotel Cecil moderne konferansefasiliteter og møterom som er ideelle for alt fra små møter til større arrangementer. Det dedikerte personalet er tilgjengelig for å sikre at arrangementet ditt går sømløst, og kan hjelpe med alt fra teknisk støtte til mat- og drikkearrangementer.

Thon Hotel Cecil har en førsteklasses beliggenhet som gjør det enkelt å utforske Oslo. Du vil finne deg selv i gangavstand fra Oslos hovedattraksjoner, inkludert Karl Johans gate, Det kongelige slott og Nationaltheatret. I tillegg er hotellet omgitt av butikker, restauranter, gallerier og kulturelle severdigheter, som gir deg en autentisk opplevelse av byen.

Uansett om du er her for forretninger eller fornøyelser, vil Thon Hotel Cecil gi deg en opplevelse av høy kvalitet og gjestfrihet. Med sin rike historie, elegante atmosfære og moderne fasiliteter er dette hotellet et perfekt valg for deg som ønsker å oppleve Oslo på sitt beste.
 

Thon Hotel Cecil Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.