14 May
14May

Thon Hotel Astoria er kjent for sin moderne eleganse og gjennomtenkte design. Med en historie som strekker seg tilbake til 1989 har hotellet gjennomgått betydelige oppgraderinger for å tilby gjestene en unik og komfortabel opplevelse. Ved ankomst vil du bli imponert over den sofistikerte lobbyen, som skaper en umiddelbar følelse av velvære og gjestfrihet.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr et bredt spekter av rom og suiter, alle innredet med moderne stil og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Rommene har komfortable senger, luksuriøse sengetøy, eget bad, klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og kostnadsfritt Wi-Fi. Uansett om du er på forretningsreise eller på ferie, vil rommene på Thon Hotel Astoria være ditt private fristed hvor du kan slappe av og lade opp energien.

Når det gjelder matopplevelser, vil Thon Hotel Astoria imøtekomme selv de mest kresne ganer. Hotellets restaurant, med sin moderne atmosfære og varme belysning, serverer en rekke deilige retter inspirert av både internasjonale og norske kulinariske tradisjoner. Her kan du nyte alt fra gourmetmåltider til enklere retter, alle tilberedt av dyktige kokker som bruker ferske, sesongbaserte ingredienser. Restauranten har også en omfattende vinliste, slik at du kan finne den perfekte ledsageren til måltidet ditt.

Thon Hotel Astoria legger stor vekt på å tilby gjestene en komplett opplevelse, og derfor har de et utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt enda mer minneverdig. Hotellet har et velutstyrt treningsstudio, slik at du kan holde deg aktiv og i form mens du er på reise. Hvis du trenger å slappe av og lade opp, kan du benytte deg av hotellets badstue eller ta en avslappende massasjebehandling i det fredelige spaet.

Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til et utmerket utgangspunkt for å utforske Oslo. Du kan enkelt ta en spasertur til populære attraksjoner som Det kongelige slott, Aker Brygge og Oslo Opera House. I tillegg finner du et bredt utvalg av restauranter, kafeer, butikker og kulturelle severdigheter i umiddelbar nærhet.
 

Thon Hotel Astoria Kart Beliggenhet i OsloKommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.