08 May
08May

The Thief er et eksklusivt hotell som ligger på Tjuvholmen i Oslo, kun få minutters gange fra Aker Brygge og Astrup Fearnley Museet. Hotellet har en unik beliggenhet ved vannet og tilbyr en imponerende utsikt over Oslofjorden.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har en rekke fasiliteter tilgjengelig for sine gjester, inkludert en prisbelønt restaurant som serverer moderne nordisk mat, en bar med en omfattende cocktailmeny, et velværesenter med innendørsbasseng og badstue, og en egen kunstsamling med verk av kjente norske og internasjonale kunstnere.

The Thief har totalt 116 rom og suiter, alle utstyrt med moderne fasiliteter og et stilfullt design. Rommene har også store vinduer som gir mye naturlig lys og en flott utsikt over fjorden eller byen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle rom og fellesområder.


Hotellets restaurant, THIEF FOODBAR, tilbyr en spennende og innovativ meny som kombinerer lokale råvarer og internasjonale smaker. Hotellets bar, THIEF BAR, er et populært sted å nyte en cocktail eller et glass vin i en elegant og avslappende atmosfære.


Med sin eksklusive beliggenhet, moderne fasiliteter og unike kunstsamling, er The Thief et flott valg for gjester som ønsker å oppleve det beste av Oslo på en elegant og luksuriøs måte.

 The Thief Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.