10 May
10May

Scandic Sjølyst er et imponerende og moderne hotell som ligger i hjertet av Oslo. Dette tre-stjerners hotellet er en populær destinasjon for både forretningsreisende og turister på grunn av sin beliggenhet, fasiliteter og service av høy kvalitet.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har en imponerende arkitektur som skiller seg ut i området, og det ligger i nærheten av Oslofjorden og vakre parker som gir gjestene en behagelig og avslappende atmosfære. Med enkel tilgang til offentlig transport kan gjester enkelt utforske Oslos mange attraksjoner, som Vigelandsparken, Operahuset og Aker Brygge.

Scandic Sjølyst har totalt 209 rom som er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert klimaanlegg, gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Hotellet har også fasiliteter som treningsstudio, restaurant, bar, konferanserom og parkering, som gjør det til et ideelt sted for både forretnings- og fritidsreisende.

Hotellets restaurant serverer en deilig frokostbuffé hver morgen og tilbyr også lunsj og middag i løpet av dagen, med et utvalg av lokale og internasjonale retter som tilfredsstiller enhver smak. Baren på hotellet er et flott sted å slappe av og nyte en drink etter en lang dag med utforsking av byen.

Med en moderne og imøtekommende atmosfære og en beliggenhet som gir enkel tilgang til Oslos mange attraksjoner, er Scandic Sjølyst det perfekte valget for reisende som ønsker et komfortabelt og avslappende opphold i Oslo.
 

Scandic Sjølyst Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.