14 May
14May
KategoriInformasjon
Antall stjerner⭐⭐⭐⭐
FasiliteterRestaurant, bar, 24-timers resepsjon, treningssenter, konferanserom, gratis Wi-Fi
Byggeår2011
BeliggenhetVulkan-området i Oslo, nær Grünerløkka og Akerselva. Enkel tilgang til offentlig transport og utmerkede shoppingmuligheter.

Sjekk pris på hotellet her

Scandic Vulkan er et moderne og bærekraftig hotell som ligger i et kreativt og livlig område på Grünerløkka i Oslo. Hotellet tilbyr en urban opplevelse med enkel tilgang til byens beste shopping, restauranter og uteliv.

Hotellet har en rekke fasiliteter tilgjengelig for sine gjester, inkludert en restaurant som serverer frokostbuffé og à la carte-middag, en bar og lounge, et velutstyrt treningssenter og en badstue. Hotellet tilbyr også møterom og konferansefasiliteter som passer for alt fra små møter til større arrangementer.

Scandic Vulkan har 149 rom og suiter, alle utstyrt med moderne fasiliteter og et stilrent design. Rommene har også store vinduer som gir mye naturlig lys og en flott utsikt over byen eller den indre gården. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle rom og fellesområder. 

Hotellet ligger i et område som er kjent for sin kreative scene, med en rekke kunstgallerier, designbutikker og trendy spisesteder i nærheten. Gjestene kan også besøke Vulkan Arena og Mathallen, som er et av Oslos mest populære matmarkeder. 

Med sin moderne stil, bærekraftige praksis og trendy beliggenhet, er Scandic Vulkan et flott valg for gjester som ønsker å oppleve det beste av Oslo på en urban og kreativ måte.

Scandic Vulkan kart beliggenhet i Oslo

Her finner du kartinformasjon fra Google maps med kontaktinformasjon til hotellet.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.