09 May
09May

Scandic Victoria er et av de mest populære hotellene i Oslo sentrum. Beliggende midt i hjertet av byen, rett ved siden av Nasjonalteateret og Karl Johans gate, har hotellet en utmerket beliggenhet for både forretningsreisende og turister. Hotellet har en elegant og moderne design, og tilbyr gjestene en rekke fasiliteter som sikrer et hyggelig og komfortabelt opphold.

Sjekk pris på hotellet her

Med 199 nyoppussede rom og suiter, kan gjestene velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, superiorrom, familierom og suiter. Alle rommene har en lys og luftig design, og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, kabel-TV og klimaanlegg. Hotellets superiorrom har også en egen balkong med utsikt over byen.

Scandic Victoria har også et bredt utvalg av fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet. Hotellets eget treningsrom er utstyrt med moderne treningsutstyr, og det er også en badstue og et avslapningsområde. Hotellet tilbyr også en stor og fleksibel konferanseavdeling, med kapasitet for opptil 700 personer. Her finner du også en elegant og moderne restaurant som serverer deilige retter med lokale råvarer, samt en hyggelig bar med et godt utvalg av drikkevarer.

Scandic Victoria har også en rekke ekstra tjenester som bidrar til å gjøre gjestenes opphold enda mer behagelig, som parkering, døgnåpen resepsjon og mulighet for tidlig innsjekking og sen utsjekking. Med en ideell beliggenhet og en rekke praktiske fasiliteter, er Scandic Victoria et utmerket valg for reisende som ønsker en moderne og komfortabel overnatting midt i hjertet av Oslo. 

Scandic Victoria Oslo Kart Beliggenhet

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.