11 May
11May

Scandic St. Olavs plass har en førsteklasses beliggenhet ved St. Olavs plass, midt i Oslo sentrum. Hotellet er omgitt av trendy butikker, restauranter, kafeer og lokale attraksjoner, og gir deg enkel tilgang til Oslos pulserende byliv. Med kort avstand til offentlig transport kan du enkelt utforske resten av byen og besøke populære destinasjoner som Aker Brygge, Karl Johans gate, og det ikoniske Operahuset.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr en rekke moderne og komfortable rom som er designet med gjestenes velvære i tankene. Rommene er romslige og elegant innredet, og tilbyr en rolig oase midt i byens travle rytme. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, skrivebord, minibar og gratis Wi-Fi, slik at du kan føle deg som hjemme og holde deg oppdatert.

Scandic St. Olavs plass er kjent for sine førsteklasses fasiliteter som er utformet for å sikre at gjestene har et behagelig og minneverdig opphold. Hotellet har en deilig frokostbuffé hver morgen, hvor du kan nyte et bredt utvalg av sunne og smakfulle alternativer for å starte dagen riktig. Du kan også besøke hotellets trendy bar og restaurant, som serverer deilige retter og forfriskende drikkevarer i en avslappet atmosfære.

For de som ønsker å trene, tilbyr hotellet et moderne treningsstudio hvor du kan holde deg i form og opprettholde treningsrutinene dine. Etter en treningsøkt kan du slappe av i hotellets badstue eller ta en forfriskende svømmetur i det innendørsbassenget. Hotellet har også møte- og konferansefasiliteter for de som er her for forretningsformål, og har en dedikert og profesjonell stab som er klare til å imøtekomme alle dine behov og ønsker.

Scandic St. Olavs plass er det ideelle utgangspunktet for å utforske Oslo og alt det har å tilby. Med sin sentrale beliggenhet, moderne fasiliteter og gjestfrihet, vil dette hotellet sikre at oppholdet ditt blir både komfortabelt og minneverdig.
 

Scandic St. Olavs plass Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.