11 May
11May

Scandic Solli ligger i det populære og fasjonable området Solli Plass, bare en kort spasertur unna Oslos mest kjente attraksjoner og livlige nabolag. Du vil finne deg i nærheten av Aker Brygge, en av byens mest populære destinasjoner med sine trendy butikker, elegante restauranter og livlige uteliv. Karl Johans gate, det kongelige slott og Nasjonalgalleriet er også innen rekkevidde, og gir deg muligheten til å utforske Oslos rike historie og kultur.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr en rekke moderne og stilfulle rom som er utformet med gjestenes komfort i tankene. Rommene er romslige og innredet med elegant skandinavisk design, og tilbyr en avslappende atmosfære etter en travel dag med sightseeing eller forretningsmøter. Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, skrivebord og gratis Wi-Fi, slik at gjestene kan føle seg hjemme og holde seg tilkoblet.

Scandic Solli er kjent for sine fantastiske fasiliteter som er designet for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. Hotellet tilbyr en deilig frokostbuffé hver morgen, med et bredt utvalg av varme og kalde retter for å tilfredsstille enhver smak. Etter en travel dag kan du slappe av og nyte en forfriskende drink i hotellets koselige bar, eller utfordre venner eller kolleger til en runde biljard eller bordtennis i spillrommet.

Hvis du ønsker å holde deg aktiv under oppholdet, tilbyr hotellet et moderne treningsstudio hvor du kan trene og holde deg i form. Du kan også ta en avslappende dukkert i det innendørsbassenget eller slappe av i badstuen etter en lang dag.

Med sin sentrale beliggenhet og gode forbindelser til offentlig transport er Scandic Solli et ideelt utgangspunkt for å utforske Oslo og området rundt. Du vil finne trikke- og bussstopp i nærheten, slik at du enkelt kan komme deg til andre deler av byen og oppleve alt den har å tilby.

Uansett om du er i Oslo for forretninger eller fritid, vil Scandic Solli imøtekomme alle dine behov og ønsker. Med sin moderne innredning, fantastiske fasiliteter og ideelle beliggenhet, vil dette hotellet gjøre oppholdet ditt i Oslo minneverdig og behagelig.
 

Scandic Solli Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.