11 May
11May

Velkommen til Scandic Oslo City, et førsteklasses hotell som er perfekt for både forretningsreisende og feriegjester som ønsker å oppleve det beste Oslo har å tilby. Beliggende sentralt i hjertet av Norges pulserende hovedstad, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for å utforske byens kulturelle attraksjoner, spennende shopping, livlige restauranter og vakre omgivelser.

Sjekk pris på hotellet her

Scandic Oslo City er stolt av sin lange historie med å imøtekomme gjester fra hele verden, og har et rykte for førsteklasses fasiliteter og service. Hotellet har nylig blitt renovert for å sikre at gjestene får en moderne og komfortabel opplevelse. Den elegante lobbyen ønsker deg velkommen med sin moderne design og varme atmosfære, og det vennlige personalet er klare til å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.

Hotellet tilbyr et bredt spekter av romtyper, alle utstyrt med moderne bekvemmeligheter og elegant innredning. Enten du velger et standardrom, en superior- eller en suite, vil du finne deg selv omgitt av komfort og stil. Rommene har behagelige senger, eget bad, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og klimaanlegg for å sikre en avslappende og behagelig atmosfære under ditt opphold.

Scandic Oslo City kan skryte av en rekke fantastiske fasiliteter som gjør oppholdet ditt enda mer minneverdig. For de som ønsker å holde seg i form, tilbyr hotellet et velutstyrt treningssenter hvor du kan få en god treningsøkt. Etterpå kan du slappe av og nyte litt velvære i hotellets sauna. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets moderne møterom og konferansefasiliteter, som er perfekte for å arrangere arrangementer eller møter.

Når det gjelder mat og drikke, har Scandic Oslo City flere alternativer å by på. Hotellets restaurant serverer deilige retter med en moderne vri, og du kan nyte et utvalg av internasjonale og lokale spesialiteter. Hotellets bar er det ideelle stedet å slappe av etter en lang dag med sightseeing eller forretningsmøter, og tilbyr et bredt utvalg av forfriskende drinker og snacks.

En av de største fordelene med å bo på Scandic Oslo City er den fantastiske beliggenheten. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet av populære attraksjoner som Karl Johans gate, Aker Brygge og Oslo Operahus. Du kan enkelt utforske byen til fots eller bruke det effektive offentlige transportsystemet for å komme deg rundt. I tillegg er hotellet også praktisk plassert nær jernbanestasjonen og flytogterminalen, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ankommer med tog eller fly.
 

Scandic Oslo City Kart Beliggenhet 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.