11 May
11May

Dette hotellet ligger i umiddelbar nærhet til Olympiatoppen, et av Norges mest kjente og prestisjefylte treningsanlegg, og er det ideelle valget for idrettsutøvere, sportsentusiaster og de som ønsker å oppleve den spennende energien i sportsverdenen. 

Sjekk pris på hotellet her

Scandic Olympiatoppen Sportshotel har en førsteklasses beliggenhet i den naturskjønne og rolige bydelen Holmenkollen, omgitt av vakker natur og flotte utsiktspunkter. Her vil du kunne nyte den friske luften og den vakre naturen samtidig som du har enkel tilgang til Oslo sentrum og dens mange attraksjoner. Med offentlig transport i nærheten, inkludert T-bane og bussholdeplasser, er det enkelt å utforske byen og alt den har å tilby.

Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom som er designet med tanke på sportsutøveres og gjesters behov. Rommene er romslige, velutstyrte og har en avslappende atmosfære, noe som gjør det til en perfekt base for restitusjon og avslapning etter en aktiv dag. Hver romkategori tilbyr fasiliteter som komfortable senger, eget bad, skrivebord, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel legger stor vekt på å tilby fasiliteter som støtter en sunn og aktiv livsstil. Hotellet har et velutstyrt treningsstudio hvor gjestene kan holde seg i form og opprettholde treningen sin mens de er på reise. Du kan også benytte deg av hotellets innendørsbasseng for å slappe av og forfriske deg etter en lang dag. Personalet er vennlig og kunnskapsrik og kan gi råd om trening, sportsaktiviteter og lokale treningsmuligheter.

En annen flott fasilitet på Scandic Olympiatoppen Sportshotel er den tilknyttede Olympiatoppen treningssenter og idrettsanlegg. Her kan gjester delta i ulike idrettsaktiviteter, bruke toppmoderne fasiliteter og få tilgang til ekspertrådgivning innen idrett og trening. Olympiatoppen er kjent for å være et treningssenter for mange profesjonelle utøvere og nasjonale lag, og du kan dra nytte av den ekspertisen og infrastrukturen som tilbys.

I tillegg til de sportslige fasilitetene, tilbyr Scandic Olympiatoppen Sportshotel også førsteklasses spisemuligheter. Hotellets restaurant serverer deilige retter laget med fokus på sunnhet og kvalitet, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer for både frokost, lunsj og middag. Du kan også nyte en avslappende drink i hotellets bar eller benytte deg av romservice hvis du foretrekker å spise på rommet.
 

Scandic Olympiatoppen Sportshotel Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.