09 May
09May

Scandic Karl Johan er et elegant hotell som ligger midt i Oslo sentrum, med kort avstand til Oslos mest populære attraksjoner, shopping og restauranter. Hotellet tilbyr 108 komfortable og moderne gjesterom, med alt du trenger for et hyggelig opphold.

Sjekk pris på hotellet her

Scandic Karl Johan har en rekke fasiliteter som gjør oppholdet ditt så behagelig som mulig. Hotellet har et velutstyrt treningsstudio, som gjester kan benytte seg av gratis. Det er også tilgang til gratis WiFi over hele hotellet, og et Business Center med PC-er og skrivere. Hotellet tilbyr en god frokostbuffet hver morgen, med et bredt utvalg av varme og kalde retter.

Gjestene kan også nyte en deilig lunsj eller middag i hotellets restaurant, som tilbyr både lokale og internasjonale retter. Hotellets bar er det perfekte stedet å slappe av med en drink etter en lang dag med sightseeing eller forretningsmøter.

Scandic Karl Johan har en ideell beliggenhet for både forretningsreisende og turister, med kort avstand til populære attraksjoner som Det kongelige slott, Nasjonalgalleriet, Aker Brygge og Karl Johans gate. Hotellet tilbyr også gode møte- og konferansefasiliteter, med kapasitet for opptil 80 personer. 

Scandic Karl Johan Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.