10 May
10May

Scandic Holmenkollen Park er et ikonisk hotell som ligger på en høyde med en spektakulær utsikt over Oslo by og de omkringliggende fjellene. Hotellet har en lang og fascinerende historie som strekker seg over hundre år, og har vært et av Norges mest ikoniske hotell siden det ble bygget i 1894.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets beliggenhet i den vakre Holmenkollen-åsen gjør det til et populært valg for turister og lokale innbyggere som ønsker å oppleve norsk natur og kultur. I tillegg til å være en kort kjøretur unna Oslos mest populære turistattraksjoner, som Vigelandsparken og Akershus festning, er hotellet også omgitt av skogsstier og turstier som fører til spektakulære utsiktspunkter og naturskjønne områder.

Scandic Holmenkollen Park tilbyr en rekke fasiliteter for å sikre at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold. Hotellet har 342 rom, inkludert suiter med balkong og spektakulær utsikt over Oslofjorden og byen. Hotellet har også et fullt utstyrt treningssenter, spa og innendørsbasseng, samt en bar og restaurant med panoramautsikt.

Scandic Holmenkollen Park har en imponerende fire-stjerners vurdering og er anerkjent for sin elegante og komfortable atmosfære, høye standard og utmerkede kvalitetstjenester. Hotellet er et ideelt valg for alle som ønsker å oppleve Oslos skjønnhet og historie, mens de nyter et avslappende og luksuriøst opphold på et av Norges mest ikoniske hotell. 

Scandic Holmenkollen Park Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.