08 May
08May

Scandic Holberg er et moderne og komfortabelt hotell som ligger i hjertet av Oslo sentrum, med kort avstand til attraksjoner som Karl Johans gate, Slottet og Aker Brygge.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har en rekke fasiliteter tilgjengelig for sine gjester, inkludert en restaurant som serverer frokostbuffé og à la carte-middag, en bar og lounge, et velutstyrt treningssenter og en badstue. Hotellet tilbyr også møterom og konferansefasiliteter som passer for alt fra små møter til større arrangementer.

Scandic Holberg har 133 rom og suiter, alle utstyrt med moderne fasiliteter og et stilrent design. Rommene har også store vinduer som gir mye naturlig lys og en flott utsikt over byen eller den indre gården. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle rom og fellesområder.

Hotellets restaurant, Brasserie Paleo, tilbyr en spennende og smakfull meny som er inspirert av nordiske og internasjonale retter. Hotellets bar, Lobbybaren, er et flott sted å slappe av med en kopp kaffe eller en cocktail.

Med sin sentrale beliggenhet og moderne fasiliteter, er Scandic Holberg et flott valg for gjester som ønsker å oppleve det beste av Oslo på en komfortabel og praktisk måte.
 

Scandic Holberg Kart Beliggenhet i Oslo

Her finner du kontaktinformasjon og beliggenhet via Google maps. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.