11 May
11May

Scandic Helsfyr har en praktisk beliggenhet ved inngangen til Oslo sentrum, kun en kort kjøretur eller en kort metrotur unna de mest populære attraksjonene i byen. Hotellet ligger i nærheten av Helsfyr T-banestasjon, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen og besøke populære destinasjoner som Aker Brygge, Karl Johans gate og Oslo Operahus. Hvis du er her for forretninger, er hotellet også nær næringsområder som Økern og Løren.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr en rekke moderne og velutstyrte rom som er designet med gjestenes komfort i tankene. Rommene er romslige og elegant innredet, og tilbyr en rolig oase i den travle byen. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, skrivebord, minibar og gratis Wi-Fi, slik at du kan føle deg som hjemme og holde deg oppdatert.

Scandic Helsfyr er kjent for sine førsteklasses fasiliteter som er designet for å sikre at gjestene har et hyggelig opphold. Hotellet har en deilig frokostbuffé hver morgen, hvor du kan nyte et bredt utvalg av sunne og smakfulle alternativer for å starte dagen riktig. Hvis du ønsker å slappe av eller mingle med andre gjester, kan du besøke hotellets stilfulle lobbybar, som tilbyr et utvalg av forfriskende drikkevarer og snacks.

For de som ønsker å holde seg aktive, tilbyr hotellet et moderne treningsstudio hvor du kan trene og holde deg i form. Etter en treningsøkt kan du slappe av og lade opp i badstuen eller ta en forfriskende svømmetur i det innendørsbassenget.

Med sin ideelle beliggenhet og fantastiske fasiliteter er Scandic Helsfyr et ideelt utgangspunkt for å utforske Oslo og området rundt. Hotellet tilbyr også møte- og konferansefasiliteter for de som er her for forretningsformål, og har en dedikert og profesjonell stab som er klare til å imøtekomme alle dine behov og ønsker.

Uansett om du er i Oslo for forretninger eller fritid, vil Scandic Helsfyr sørge for at oppholdet ditt blir minneverdig og behagelig. Med sin moderne innredning, førsteklasses fasiliteter og ideelle beliggenhet, er dette hotellet det perfekte valget for ditt opphold i Oslo.
 

Scandic Helsfyr Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.