11 May
11May

Dette fantastiske hotellet ligger ideelt til på Grensen-gaten, midt i sentrum av byen, og tilbyr både forretningsreisende og feriegjester en elegant og komfortabel base for å utforske alt Oslo har å by på.

Sjekk pris på hotellet her

Scandic Grensen Oslo er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og enestående service. Hotellet har en moderne og sofistikert atmosfære som gjenspeiles i hvert eneste detalj av design og innredning. Fra det øyeblikket du entrer den imponerende lobbyen, vil du bli møtt av en atmosfære av stil og luksus.

Hotellet tilbyr et bredt spekter av romtyper, alle utstyrt med moderne bekvemmeligheter og elegant innredning. Enten du velger et standardrom, en superior- eller en suite, vil du finne deg selv omgitt av komfort og eleganse. Rommene er designet med fokus på detaljer og er utstyrt med komfortable senger, eget bad, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og klimaanlegg for å sikre et avslappende og behagelig opphold.

Scandic Grensen Oslo legger vekt på å tilby førsteklasses fasiliteter for å imøtekomme gjestenes behov. For de som ønsker å holde seg i form, har hotellet et moderne treningsstudio med et bredt utvalg av treningsutstyr. Etter en intens treningsøkt kan gjestene slappe av og lade opp i hotellets avslappende badstue. Hotellet har også et velutstyrt konferansesenter, perfekt for møter og arrangementer.

Når det gjelder mat og drikke, kan gjestene glede seg over en fantastisk gastronomisk opplevelse på hotellets restaurant. Her kan du nyte deilige retter laget av ferske lokale råvarer og en imponerende vinliste. Hotellets bar er det perfekte stedet å slappe av etter en travel dag, og tilbyr et bredt utvalg av forfriskende drinker og cocktails i en elegant og avslappet atmosfære.

En av de største fordelene med å bo på Scandic Grensen Oslo er den ideelle beliggenheten. Hotellet ligger i gangavstand til flere av Oslos mest populære attraksjoner, inkludert Karl Johans gate, Det kongelige slott, Aker Brygge og Nasjonalmuseet. Du kan enkelt utforske byen til fots eller bruke det effektive offentlige transportsystemet som ligger i umiddelbar nærhet av hotellet.
 

Scandic Grensen Oslo Kart Beliggenhet

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.