09 May
09May

Scandic Fornebu er et fantastisk hotell som ligger i hjertet av Fornebu, kun 10 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet er det perfekte stedet for både forretningsreisende og fritidsreisende som ønsker å utforske byen og dens omgivelser.

Sjekk pris på hotellet her

Dette moderne og stilfulle hotellet har en flott beliggenhet i nærheten av mange av Oslos største attraksjoner, som Akershus Festning, Karl Johans gate og Aker Brygge. Med enkel tilgang til offentlig transport, kan du enkelt utforske byen og dens omgivelser fra dette sentrale stedet.

Scandic Fornebu tilbyr 334 rom og suiter som er designet med fokus på både komfort og funksjonalitet. Rommene er innredet i en moderne og stilfull stil, og har alle moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, skrivebord og eget bad med dusj eller badekar.

For gjester som ønsker å holde seg i form, tilbyr hotellet et velutstyrt treningsstudio og en innendørs svømmebasseng. I tillegg finner du et eget barnebasseng, sauna og solarium på stedet.

Scandic Fornebu har også et bredt utvalg av møte- og konferanserom, samt et stort konferansesenter som kan huse opptil 1 000 personer. Hotellet er det perfekte stedet for arrangementer av alle slag, fra forretningsmøter og konferanser til bryllup og andre sosiale begivenheter.

Gjestene på Scandic Fornebu kan nyte en deilig frokostbuffé hver morgen, samt nyte en rekke deilige retter i hotellets restaurant. Hotellet har også en bar som serverer et bredt utvalg av drinker og snacks.

For de som ønsker å utforske området rundt hotellet, ligger Telenor Arena og Norges Varemesse kun en kort kjøretur unna. For de som ønsker å slappe av og nyte naturen, er det flotte tur- og sykkelstier i nærheten.
 

Scandic Fornebu Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.