09 May
09May

Scandic Byporten er et moderne og elegant hotell som ligger midt i hjertet av Oslo, rett ved siden av Byporten Shopping Centre og Oslo sentralstasjon. Hotellets beliggenhet gjør det til det perfekte utgangspunktet for å utforske alt Oslo har å tilby, enten du er på forretningsreise eller på ferie.

Sjekk pris på hotellet her

Som gjest på Scandic Byporten kan du forvente deg et førsteklasses opphold med en rekke fantastiske fasiliteter. Hotellet har over 200 stilfulle og moderne rom og suiter, alle designet med en koselig og komfortabel atmosfære som garanterer en god natts søvn. Rommene har også lydisolerte vinduer som gir deg en fredelig og uforstyrret natt.

For de som ønsker å holde seg i form, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio som er åpent 24 timer i døgnet. Her finner du et bredt utvalg av treningsutstyr som passer til alle nivåer av fysisk aktivitet. Du kan også slappe av i hotellets sauna etter en hard treningsøkt.


Scandic Byporten tilbyr også flere møte- og konferanserom med moderne utstyr og teknologi for å sikre at ditt arrangement er vellykket. I tillegg har hotellet en flott restaurant og bar som serverer deilige retter og forfriskende drikkevarer.

En annen flott fasilitet på hotellet er den fantastiske takterrassen med utsikt over Oslo. Her kan du slappe av og nyte en drink mens du tar inn den vakre utsikten over byen.
 

Scandic Byporten Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.