08 May
08May

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo er et moderne hotell som ligger i hjertet av Oslo sentrum, kun en kort spasertur fra Karl Johans gate. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter som er ideelle for både forretnings- og fritidsreisende.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets 497 rom og suiter er romslige og moderne, og er utstyrt med fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har også en fantastisk utsikt over byen og Oslofjorden. Hotellet har også en rekke fasiliteter for gjester som ønsker å slappe av, inkludert et velutstyrt treningssenter, badstue og et innendørs svømmebasseng.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo har også en rekke restauranter og barer, inkludert 34th Restaurant & Bar som serverer en rekke internasjonale retter og lokale spesialiteter, samt en hotellbar som tilbyr et stort utvalg av drinker og snacks.

Hotellet har også et stort konferansesenter med kapasitet for opptil 1 800 personer, som er ideelt for både små og store arrangementer. Hotellet har også en 24-timers resepsjon og tilbyr tjenester som klesvask og renseri.

Med sin sentrale beliggenhet og moderne fasiliteter, er Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo et flott valg for gjester som ønsker en komfortabel og praktisk overnatting i hjertet av Oslo. Hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner som Aker Brygge, Slottet og Oslo Opera House.
 

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.