14 May
14May
Fasiliteter
SvømmebassenMøterom
PatioSpa
SpisesalBuffet
Bar24/7 resepsjon
Lounge

Sjekk pris på hotellet her

Radisson Blu Plaza Hotel ligger midt i Oslo sentrum, og er et av Norges største hoteller med 676 rom og suiter. Hotellet har en imponerende fasade og interiør med moderne design og komfortable møbler. Hotellets gjester kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert et treningssenter, badstue, dampbad og solterrasse med utsikt over byen.

For forretningsreisende tilbyr hotellet 30 møterom og en konferansesal med plass til opptil 1 100 personer. Radisson Blu Plaza Hotel har også en elegant restaurant som serverer internasjonale retter, samt en bar med et omfattende drikke- og cocktailmeny.

Gjesterommene på Radisson Blu Plaza Hotel har høy standard og er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Rommene har også minibar, safe og strykefasiliteter. Hotellet tilbyr forskjellige romtyper, fra standard dobbeltrom til suiter med separat stue og boblebad.

Beliggenheten til hotellet er også en stor fordel, da det er en kort spasertur fra Oslo sentralstasjon og nær mange av byens turistattraksjoner, som Karl Johans gate og Operahuset. Radisson Blu Plaza Hotel er derfor et flott valg for både forretningsreisende og turister som ønsker et komfortabelt og praktisk opphold i Oslo.

Radisson Blu Plaza kart beliggenhet i Oslo

Her finner du beliggenhet og kontaktinformasjon til hotellet via Google maps.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.