09 May
09May

Radisson Blu Hotel Oslo Alna er et moderne hotell som ligger i den nordøstlige delen av Oslo, i Alna-området. Hotellet tilbyr gjestene en perfekt kombinasjon av avslapping og forretning, med nærhet til både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har totalt 348 rom og suiter som er romslige og elegant innredet med moderne design og komfortable senger. Alle rommene har en minibar, kaffe- og tekoker, flatskjerm-TV med kabelkanaler og gratis Wi-Fi. Badene er utstyrt med enten badekar eller dusj, og hårføner er tilgjengelig. Noen av suitene har også en egen stue og en balkong med fantastisk utsikt over byen.

På hotellet finner du også flere møte- og konferanserom som er ideelle for forretningsreisende eller private arrangementer. Disse rommene er utstyrt med alt nødvendig teknisk utstyr og har plass til opptil 220 personer.

I tillegg tilbyr Radisson Blu Hotel Oslo Alna et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for gjestene sine. Hotellet har en restaurant som serverer et variert utvalg av retter, inkludert internasjonale og lokale retter, og en bar hvor gjestene kan nyte en drink eller to i en avslappet atmosfære. Hotellet har også en badstue og et treningsstudio hvor gjestene kan holde seg i form og slappe av.


Hotellet har enkel tilgang til offentlig transport, og du kan enkelt ta deg til Oslo sentrum med buss eller t-bane. Du kan også besøke noen av Oslos største attraksjoner, som Munch-museet og Holmenkollen skihoppbakke, som ligger i nærheten av hotellet.

Radisson Blu Hotel Oslo Alna er et perfekt valg for gjester som ønsker å oppleve Oslo på en komfortabel og avslappende måte, samtidig som de har nærhet til både flyplassen og byen.
 

Radisson Blu Hotel, Oslo Alna Kart Beliggenhet

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.