09 May
09May

Velkommen til Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo - et moderne hotell som tilbyr en unik og komfortabel opplevelse for både forretningsreisende og fritidsreisende. Beliggende i den livlige bydelen Nydalen, er dette hotellet et ideelt utgangspunkt for å utforske alt som Oslo har å tilby.

Sjekk pris på hotellet her

Når du ankommer Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, vil du bli møtt av et vennlig og profesjonelt personale som vil sørge for at du har alt du trenger for et komfortabelt opphold. Hotellet har 185 rom og suiter som er innredet i en stilfull og moderne design, med alle de nødvendige fasilitetene for å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig. Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, kaffe- og tekoker, minibar og eget bad med hårføner og gratis badeprodukter.

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo er også utstyrt med en rekke fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. Hotellet har en moderne og velutstyrt treningssenter som er åpen 24 timer i døgnet, slik at du kan trene når det passer deg best. Etter en hard treningsøkt kan du slappe av i hotellets badstue eller dampbad. Hotellet har også et døgnåpent business-senter for forretningsreisende, samt en døgnåpen resepsjon med concierge-tjenester.

For de som ønsker å spise på hotellet, tilbyr Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo en rekke spisemuligheter. Hotellets hovedrestaurant, RED, serverer en moderne, nordisk meny med fokus på lokale og sesongbaserte råvarer. I tillegg til RED kan du også besøke Bocca Bar, som serverer småretter, snacks og cocktails i en uformell atmosfære. Hvis du ønsker å slappe av i komforten av ditt eget rom, kan du benytte deg av hotellets romservice som er tilgjengelig døgnet rundt.

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo er også en ideell beliggenhet for å utforske Oslo. Hotellet ligger kun noen få minutters gange fra Nydalen T-banestasjon, som gir deg enkel tilgang til Oslos største attraksjoner, inkludert Karl Johans gate, Aker Brygge og Operaen. I tillegg ligger det flere butikker og restauranter i umiddelbar nærhet til hotellet
 

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo 

Kart Beliggenhet

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.