11 May
11May

Quality Hotel Mastemyr har en ideell beliggenhet for både forretningsreisende og feriegjester som ønsker å utforske Oslo og omegn. Hotellet ligger kun en kort kjøretur unna Oslo sentrum, og du kan enkelt utforske byens attraksjoner, shoppingmuligheter og kulturelle severdigheter. I tillegg er det gode transportforbindelser i nærheten, inkludert tog og buss, som gir enkel tilgang til både sentrum og andre deler av byen.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av moderne og stilfulle rom som er designet med gjestenes komfort i tankene. Rommene er romslige og velutstyrte, og tilbyr fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, minibar og gratis Wi-Fi. Uansett om du er på forretningsreise eller på ferie, vil du finne alt du trenger for å slappe av og nyte oppholdet ditt.

Quality Hotel Mastemyr er også kjent for sine førsteklasses fasiliteter som sikrer at gjestene har et behagelig og minneverdig opphold. Hotellet har en moderne restaurant som serverer deilige retter basert på lokale og internasjonale kulinariske tradisjoner. Start dagen med en velsmakende frokostbuffé som tilbyr et bredt utvalg av sunne og smakfulle alternativer. Etter en lang dag med utforskning eller forretningsmøter, kan gjestene slappe av med en drink i hotellets bar eller ta en tur i det velutstyrte treningsstudioet.

Quality Hotel Mastemyr tilbyr også gode møte- og konferansefasiliteter for forretningsreisende. Med moderne møterom og profesjonell støtte fra hotellets arrangementspersonale, kan du arrangere vellykkede møter, konferanser eller andre arrangementer på en effektiv og profesjonell måte.

I tillegg til hotellets fasiliteter, gir beliggenheten deg også muligheten til å utforske de omkringliggende områdene. Ta en tur til nærliggende natur- og friluftsområder som Østmarka eller Nøstvedtmarka, hvor du kan nyte vakre naturomgivelser og frisk luft. Området rundt Mastemyr byr også på shoppingmuligheter, med kjøpesentre som Oslo Fashion Outlet og Ski Storsenter i nærheten.

Quality Hotel Mastemyr er det perfekte valget for de som søker komfort, kvalitet og en praktisk beliggenhet i Oslo-området. Med sin moderne atmosfære, vennlige personale og førsteklasses fasiliteter vil du oppleve et hyggelig og minneverdig opphold, enten du er på forretningsreise eller på ferie.
 

Quality Hotel Mastemyr Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.