14 May
14May

Park Inn Oslo har en ideell beliggenhet i Bjørvika-området, en dynamisk bydel som ligger i umiddelbar nærhet til Oslo sentrum. Hotellet er omgitt av trendy restauranter, spennende butikker, kunstgallerier og den vakre Operahuset, som alle er lett tilgjengelige til fots. Med enkel tilgang til offentlig transport kan du enkelt utforske byens mange attraksjoner og kulturelle severdigheter.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets rom og suiter er moderne og elegant innredet, og tilbyr en fredelig oase midt i byens travle atmosfære. Rommene er romslige og komfortable, og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, klimaanlegg, minibar, kaffemaskin og kostnadsfritt Wi-Fi. Uansett om du velger et standardrom eller en luksussuite, kan du forvente en avslappende og behagelig opplevelse.

Park Inn Oslo er stolt av å tilby et bredt spekter av førsteklasses fasiliteter som sikrer at gjestene har et behagelig og minneverdig opphold. Hotellet har et velutstyrt treningsstudio, hvor du kan holde deg i form mens du er på reise. Etter en treningsøkt kan du slappe av og forynge deg i den avslappende saunaen eller ta en forfriskende dukkert i det innendørsbassenget.

Hotellet legger også stor vekt på matopplevelser av høy kvalitet. Hotellets restaurant, med sin moderne innredning og avslappede atmosfære, serverer deilige retter inspirert av både norske og internasjonale smaker. Her kan du nyte en variert meny som inkluderer alt fra lokale spesialiteter til internasjonale favoritter, alt tilberedt med ferske og sesongbaserte ingredienser. I tillegg har hotellet en koselig bar hvor du kan nyte en avslappende drink eller mingle med andre gjester.

Park Inn Oslo er også et populært valg for forretningsreisende, da hotellet har moderne konferansefasiliteter og møterom som kan imøtekomme behovene til alt fra små møter til store konferanser. De dedikerte og profesjonelle ansatte er alltid tilgjengelige for å sikre at arrangementet ditt går problemfritt.

Med sin ideelle beliggenhet, moderne innredning og omfattende fasiliteter er Park Inn Oslo det perfekte valget for ditt opphold i den vakre norske hovedstaden. Enten du er her for forretninger eller fornøyelser, vil hotellet sørge for at du får en minneverdig opplevelse og et opphold av høy kvalitet. 
 

Park Inn Oslo Kart Beliggenhet i OsloKommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.