11 May
11May

Lysebu er omgitt av frodig skog og vakre landskap, noe som gir gjestene en følelse av å være langt unna byens kjas og mas. Hotellet ligger likevel kun en kort kjøretur fra Oslo sentrum, og tilbyr enkel tilgang til byens kulturelle attraksjoner, shoppingmuligheter og restauranter. Dette gjør Lysebu til det perfekte valget for de som ønsker å nyte naturen og samtidig oppleve det urbane livet i Oslo.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr en rekke elegante og komfortable rom som er designet med gjestenes velvære i tankene. Rommene er romslige og elegant innredet med moderne skandinavisk design og har store vinduer som gir deg en fantastisk utsikt over den omkringliggende naturen. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, minibar og gratis Wi-Fi, slik at du kan slappe av og føle deg som hjemme.

Lysebu er også kjent for sine førsteklasses fasiliteter som sikrer at gjestene har et behagelig og minneverdig opphold. Hotellet har en prisbelønnet restaurant som serverer gourmetretter basert på sesongens beste råvarer, inkludert lokale ingredienser og tradisjonelle norske retter med en moderne vri. Du kan også slappe av med en forfriskende drink i hotellets koselige peisestue eller nyte ettermiddagsteen på terrassen mens du nyter den fantastiske utsikten.

For de som ønsker å utforske naturen rundt hotellet, tilbyr Lysebu et bredt spekter av aktiviteter. Du kan ta en tur i de omkringliggende skogene og oppdage de vakre stiene og innsjøene i Nordmarka, eller leie en sykkel for å utforske området på to hjul. Hotellet tilbyr også guidede turer og aktiviteter som kan gi deg et dypere innblikk i områdets natur og kultur.

Lysebu er også et ideelt sted for arrangementer og konferanser. Hotellet har moderne møte- og konferanselokaler som kan tilpasses etter behov, og en dedikert og erfaren stab som er klare til å hjelpe deg med å planlegge og arrangere arrangementet ditt.
 

Lysebu Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.