05 May
05May
KategoriInformasjon
Antall stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
FasiliteterSpa, treningssenter, restaurant, bar, roomservice, konferanserom
Byggeår1874
BeliggenhetSentrum av Oslo, nær Karl Johans gate, Akershus Festning, og Operahuset

Sjekk pris på hotellet her

Hotel Continental er et femstjerners luksushotell som har vært en del av Oslos bybilde siden 1900. Hotellet ligger sentralt i byen, i umiddelbar nærhet til Karl Johans gate og det kongelige slottet.

Hotel Continental tilbyr en rekke fasiliteter for sine gjester, inkludert en prisbelønt gourmetrestaurant, en bar og lounge, et velværesenter og en butikk som selger eksklusive gaver og suvenirer. Hotellet har også en egen kunstsamling med verk fra noen av Norges mest kjente kunstnere, som Edvard Munch og Karl Erik Harr. 

Velværesenteret på Hotel Continental har et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter, inkludert et treningsstudio, et dampbad og en badstue. Hotellets gjester kan også benytte seg av det innendørs svømmebassenget på søsterhotellet, Grand Hotel, som ligger like ved. 

Hotel Continental har 155 rom og suiter, alle med elegant innredning og moderne fasiliteter. Hotellet tilbyr også en rekke møterom og konferansefasiliteter som passer for alt fra små møter til større arrangementer. 

Med sin lange historie, luksuriøse fasiliteter og førsteklasses beliggenhet, er Hotel Continental et av Oslos mest ikoniske hoteller. Hotellet har også en imponerende gjesteliste som inkluderer kongelige, statsledere og kjendiser fra hele verden.

Hotel Continental Kart beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.