09 May
09May


Hotel Bristol er et ikonisk femstjerners hotell i hjertet av Oslo, kjent for sin eleganse, luksus og førsteklasses service. Hotellet har en lang og rik historie som går tilbake til 1920-tallet, og har gjennom årene vært vert for noen av verdens mest berømte personligheter.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har totalt 251 rom, inkludert suiter og juniorsuiter, som alle er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi, og noen av dem har fantastisk utsikt over byen.

Hotellets fasiliteter inkluderer en prisvinnende restaurant, The Bristol Grill, som serverer deilige retter basert på lokale og sesongbaserte ingredienser, og en koselig bar hvor gjestene kan slappe av med en cocktail eller et glass vin. Hotel Bristol har også et fullt utstyrt treningssenter, et velværeområde med badstue og et møte- og arrangementsrom.

Som gjest på Hotel Bristol vil du også nyte godt av den førsteklasses servicen og oppmerksomheten til hotellets ansatte, som står klare til å hjelpe deg med alt du trenger for å få et fantastisk opphold i Oslo. Hotellet har også en sentral beliggenhet, med kort avstand til byens beste shopping- og kulturtilbud, inkludert Karl Johans gate, Oslo Operahus og Nasjonalmuseet. 

Hotel Bristol Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.