10 May
10May

Hi Oslo Halraldsheim er et av de eldste og mest populære vandrerhjemmene i Oslo. Det ligger i en vakker grønn park i den nordlige delen av byen og har en rolig og avslappende atmosfære. Vandrerhjemmet har totalt 88 rom med 314 sengeplasser, og det passer perfekt for reisende som ønsker en rimelig og hyggelig overnatting i Oslo.

Sjekk pris på hotellet her

Rommene på Hi Oslo Halraldsheim er enkle og komfortable, og noen av dem har eget bad, mens andre har felles bad på gangen. Alle rommene har gratis Wi-Fi, og mange av dem har også flott utsikt over parken. Vandrerhjemmet tilbyr også private leiligheter for gjester som ønsker mer plass og privatliv.

Hi Oslo Halraldsheim har en rekke fasiliteter som gjestene kan benytte seg av. I hovedbygningen finnes det en koselig peisestue og en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte noe å drikke. Det er også en stor og moderne spisesal hvor det serveres en deilig frokostbuffet hver morgen. Vandrerhjemmet har også en utendørs terrasse hvor gjestene kan nyte solen på varme sommerdager.

For de som ønsker å holde seg i form mens de er på reise, har Oslo Vandrerhjem Haraldsheim et velutstyrt treningsrom og en badstue som er åpen for gjestene. Vandrerhjemmet har også en døgnåpen resepsjon med vennlige og hjelpsomme medarbeidere som kan hjelpe med alt fra billetter til turistattraksjoner til anbefalinger om gode restauranter i området.

Hi Oslo Halraldsheim ligger bare 15 minutters trikketur fra sentrum av Oslo, og trikken går rett utenfor vandrerhjemmet. Det er også kort avstand til flotte turmuligheter i området rundt Maridalsvannet og Grefsenkollen, som gir fantastisk utsikt over Oslo by.

Alt i alt er Oslo Vandrerhjem Haraldsheim et flott og rimelig alternativ for reisende som ønsker en hyggelig og avslappende overnatting i Oslo, omgitt av grønne omgivelser og vakker natur.
 

Hi Oslo Haraldsheim Kart Beliggenhet

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.