05 May
05May
Stjerner5 ⭐⭐⭐⭐⭐
FasiliteterSpa, treningssenter, restaurant, bar, roomservice, konferanserom
Byggeår1874
BeliggenhetSentrum av Oslo, nær Karl Johans gate, Akershus Festning, og Operahuset

Grand Hotel Oslo er et femstjerners luksushotell som har vært en av Norges mest ikoniske hotell siden åpningen i 1874. Beliggende i hjertet av Oslos sentrum, har hotellet en praktfull utsikt over Karl Johans gate og det kongelige slottet.

Grand Hotel Oslo tilbyr en rekke fasiliteter til gjestene sine, inkludert en prisbelønt restaurant, en bar og lounge, et velværesenter og et møte- og konferansesenter. Hotellet har også en av de største kunstsamlingene blant hoteller i Skandinavia, med over 1000 kunstverk utstilt i fellesområdene og i hotellrommene.

Sjekk pris på hotellet her

 Velværesenteret på Grand Hotel Oslo er en oase av ro og avslapning, med et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter som inkluderer en innendørs svømmebasseng, et treningsstudio og en badstue. Gjester som ønsker å holde seg aktive kan også nyte tilgang til det toppmoderne treningsstudioet på stedet.

Grand Hotel Oslo har også en imponerende historie som en arena for berømte hendelser, fra den første Nobels fredspris i 1901 til flere kjente gjester som har bodd på hotellet, inkludert kjendiser, kongelige og politiske ledere. Med sin rike historie, luksuriøse fasiliteter og førsteklasses beliggenhet er Grand Hotel Oslo et av de mest prestisjefylte hotellene i Norge og en unik opplevelse for enhver gjest som besøker Oslo.

Grand Hotel Oslo kart og kontaktinformasjon

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.