09 May
09May

Frogner House Apartments - Huitfeldts gate 19 er en elegant og moderne leilighetsbygning som ligger midt i hjertet av Oslo's fasjonable Frogner-område. Dette femetasjes leilighetskomplekset er omgitt av koselige kafeer, trendy butikker og noen av de beste restaurantene i byen, og er et perfekt sted for alle som ønsker å oppleve alt Oslo har å tilby.

Sjekk pris på hotellet her

Leilighetene på Frogner House Apartments - Huitfeldts gate 19 er pent innredet med moderne og komfortable møbler og er utstyrt med alt du trenger for å føle deg hjemme. Alle leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken, en stue med flatskjerm-TV og en komfortabel sofa, et bad med dusj og et separat soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. De større leilighetene har også en spisestue og en balkong med utsikt over byen.

Som gjest på Frogner House Apartments - Huitfeldts gate 19 har du tilgang til en rekke fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt så komfortabelt og praktisk som mulig. Det er mulighet for å bestille rengjøringstjenester, og du kan også bruke vaskerommet på stedet hvis du trenger å vaske klærne dine. WiFi er tilgjengelig i alle leilighetene, og det er også parkeringsplasser tilgjengelig for gjester som ankommer med bil.

En av de største fordelene med Frogner House Apartments - Huitfeldts gate 19 er beliggenheten. Det er kort avstand til populære attraksjoner som Vigelandsparken, Frognerbadet og Nasjonalmuseet, og det er lett å ta trikken eller bussen til andre deler av byen fra nærliggende holdeplasser. Området er også kjent for sine flotte butikker og restauranter, og det er alltid noe å se og oppleve i nærområdet. 

Frogner House Apartments - Huitfeldtsgate 19 Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.