11 May
11May

First Hotel Millennium har en attraktiv beliggenhet i det sentrale området av Oslo, kun få skritt unna det berømte Karl Johans gate. Du vil være omgitt av et mangfold av shoppingmuligheter, restauranter, kafeer og kulturelle attraksjoner. Det kongelige slott, Nationaltheatret, Oslo domkirke og Nasjonalgalleriet er alle innen gangavstand, noe som gjør det enkelt å utforske byen til fots.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr en rekke komfortable og moderne rom for å sikre at gjestene har et hyggelig opphold. Rommene er smakfullt innredet med elegant møbler og beroligende farger, og tilbyr en oase av ro midt i byens hektiske atmosfære. Hver av rommene er utstyrt med fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, skrivebord, minibar og gratis Wi-Fi, slik at gjestene kan føle seg hjemme.

First Hotel Millennium er kjent for sin gjestfrihet og vennlige service. Det er et dedikert team av ansatte som er klare til å imøtekomme alle gjestenes behov og sørge for at oppholdet deres er så behagelig som mulig. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, slik at du alltid kan få hjelp eller informasjon når du trenger det.

Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter for å berike opplevelsen din. Start dagen med en deilig frokostbuffé som serveres i hotellets frokostsal, og nyt et utvalg av sunne og smakfulle alternativer. Hvis du trenger å slappe av eller jobbe i et rolig miljø, har hotellet også et fredelig bibliotek hvor du kan nyte en god bok eller ta vare på forretningsbehovene dine.

First Hotel Millennium legger også vekt på gjestenes velvære. Du kan holde deg aktiv i hotellets moderne treningsstudio, som er utstyrt med et bredt utvalg av treningsutstyr. Etter en treningsøkt kan du slappe av og lade opp i badstuen eller ta en forfriskende dukkert i den innendørsbassenget.

Når det gjelder mat og drikke, har hotellet et utvalg av alternativer. The Palladium Bar er det perfekte stedet å slappe av og nyte et bredt utvalg av forfriskende drinker, mens hotellets restaurant, Grilleriet, tilbyr en kulinarisk opplevelse med fokus på deilige grillretter og sesongens råvarer.
 

First Hotel Millennium Kart Beliggenhet i Oslo
Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.