08 May
08May

First Hotel Grims Grenka er et boutiquehotell med en unik og moderne design. Hotellet ligger sentralt i Oslo sentrum, og tilbyr en rekke fasiliteter for gjester som ønsker en komfortabel og luksuriøs overnatting.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets 65 rom og suiter er designet med moderne skandinavisk stil, og har fasiliteter som minibar, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og luksuriøst sengetøy og badekåper. Hotellet har også et velutstyrt treningssenter og en avslappende badstue, samt en restaurant og bar som serverer et utvalg av mat og drikke.

First Hotel Grims Grenka er også vert for en rekke kunstutstillinger, og har et eget galleri som viser verk fra både lokale og internasjonale kunstnere. Gjestene kan også nyte utsikten over byen fra hotellets takterrasse.

Hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner som Akershus festning, Operahuset og Karl Johans gate, og er ideelt for både forretnings- og fritidsreisende. Med sin unike og moderne design og en rekke fasiliteter, er First Hotel Grims Grenka et flott valg for gjester som ønsker en unik og luksuriøs overnatting i Oslo.

Kontaktinformasjon og kart i First Hotels AS

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.