08 May
08May

Comfort Hotel Xpress Youngstorget ligger midt i Oslo sentrum, kun en kort spasertur fra Youngstorget og Oslo Sentralstasjon. Dette moderne og trendy hotellet tilbyr en rimelig og behagelig overnatting for gjester som ønsker å oppleve det beste av Oslo.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet så komfortabelt som mulig. Gjestene kan bruke hotellets fellesområder som inkluderer en lobby med en selvdrevet resepsjon, en moderne og velutstyrt kjøkkenkrok, en lounge med sittegrupper og en spillkrok med bordtennis og dart. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi til alle gjester. 

Comfort Hotel Xpress Youngstorget har 172 smarte og funksjonelle rom som er utstyrt med alt man trenger for en behagelig overnatting. Rommene er utformet i et moderne og minimalistisk design, og har komfortable senger, et eget bad med dusj, og en flatskjerm-TV

Hotellet ligger i et livlig område med mange barer, restauranter og kulturtilbud i nærheten. Det er også en kort spasertur til Karl Johan og Oslo Opera House, som er noen av Oslos mest populære turistattraksjoner.

Med sin sentrale beliggenhet og rimelige priser er Comfort Hotel Xpress Youngstorget et flott valg for gjester som ønsker å oppleve det beste av Oslo på en budsjettvennlig måte, uten å måtte gå på kompromiss med komfort og bekvemmelighet.

Comfort Hotel Xpress Oslo Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.