09 May
09May

Comfort Hotel Grand Central er et trendy og moderne hotell som ligger i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en ideell beliggenhet rett ved Oslo Sentralstasjon, og er det perfekte utgangspunktet for å utforske byen. Med en blanding av unik design og funksjonalitet, har hotellet en livlig og urban atmosfære som appellerer til både forretnings- og fritidsreisende.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet har 170 rom som alle er moderne og stilige. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, flatskjerm-TV, og gratis Wi-Fi, og har alle en praktisk arbeidsstasjon. Rommene har også et eget bad med dusj og toalettartikler. Noen av rommene har en fantastisk utsikt over byen.

På hotellet finner du også en rekke fasiliteter som bidrar til å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. Hotellet har en 24-timers resepsjon, et døgnåpent treningsstudio og et lekerom for barn. Hotellet har også en lounge og en bar, som begge har en avslappet og uformell atmosfære, og som er perfekte steder å slappe av med en drink etter en lang dag.

Comfort Hotel Grand Central serverer en deilig frokostbuffet hver morgen, og hotellets restaurant, Velour, tilbyr smakfulle retter inspirert av skandinaviske og internasjonale tradisjoner. Restauranten har en koselig og avslappet atmosfære, og er et flott sted å nyte en hyggelig middag med venner eller kolleger.

Hotellet tilbyr også møte- og konferanserom, med plass til opptil 200 personer. Rommene er moderne og funksjonelle, og har alt du trenger for et vellykket arrangement. Hotellet har også en egen eventavdeling som kan hjelpe deg med å planlegge og koordinere alle typer arrangementer, fra forretningsmøter til bryllup og andre sosiale begivenheter.
 

Comfort Hotel Grand Central Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.