06 May
06May
KategoriInformasjon
Antall stjerner⭐⭐⭐⭐
FasiliteterSpa, treningssenter, restaurant, bar, roomservice, konferanserom
Byggeår2019
BeliggenhetSentrum av Oslo, nær Oslo S, Barcode-området, og Operaen. Lett tilgang til offentlig transport.

Clarion Hotel The Hub er et moderne og stilfullt hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en sentral beliggenhet med kort avstand til attraksjoner som Operahuset, Karl Johans gate og Aker Brygge.

Hotellet har en rekke fasiliteter tilgjengelig for sine gjester, inkludert en restaurant og bar, en takterrasse med utsikt over byen, et velværesenter med treningsstudio og badstue, og møterom og konferansefasiliteter som passer for alt fra små møter til større arrangementer.

Sjekk pris på hotellet her

Clarion Hotel The Hub har totalt 810 rom og suiter, alle utstyrt med moderne fasiliteter og et stilrent design. Rommene har også store vinduer som gir mye naturlig lys og en flott utsikt over byen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle rom og fellesområder.

Restauranten på Clarion Hotel The Hub, Kitchen & Table, tilbyr en spennende og innovativ meny som kombinerer nordiske og amerikanske smaker. Hotellets bar, Hub Bar, serverer et bredt utvalg av drikkevarer og småretter i en koselig og avslappende atmosfære.

Med sin sentrale beliggenhet, moderne fasiliteter og innovative design, er Clarion Hotel The Hub et flott valg for gjester som ønsker å oppleve det beste av Oslo på en komfortabel og stilig måte.
 

Clarion Hotel The Hub Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.