09 May
09May

Clarion Hotel Oslo ligger sentralt til i Bjørvika-området, og er en del av det nye Barcode-prosjektet som har transformert Oslos skyline. Hotellet har 255 rom og suiter, alle designet for å gi gjestene en komfortabel og luksuriøs opplevelse. Rommene har moderne og elegant innredning, med store vinduer som gir panoramautsikt over byen og Oslofjorden.

Sjekk pris på hotellet her

På Clarion Hotel Oslo kan gjestene nyte av en rekke fasiliteter, inkludert et stort treningsstudio, badstue og et utendørs boblebad. Hotellet har også en stor lobbybar og restaurant, som serverer en spennende meny av moderne nordisk mat og drikke.

Clarion Hotel Oslo er også en perfekt destinasjon for forretningsreisende, med flere møte- og konferanserom tilgjengelig. Hotellet har også en egen konferanseetasje med fantastisk utsikt over byen.

Gjestene kan også dra nytte av hotellets beliggenhet i hjertet av byen, med kort gangavstand til populære attraksjoner som Operaen, Barcode-området og Karl Johans gate. Det er også enkelt å komme seg til andre deler av byen, med offentlig transport og taxi tilgjengelig rett utenfor hotellet.

Clarion Hotel Oslo er et perfekt valg for gjester som ønsker en elegant og komfortabel opplevelse i hjertet av Oslo.
 

Clarion Hotel Oslo Kart Beliggenhet 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.