15 May
15May

Clarion Collection Hotel Savoy har en storslagen beliggenhet i Oslos pulserende sentrum, kun få minutters gange fra Karl Johans gate, det kongelige slott og mange av byens mest kjente attraksjoner. Fra det øyeblikket du trer inn i den elegante lobbyen, vil du bli møtt av en atmosfære av luksus og gjestfrihet. Hotellets personale er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen og er alltid tilgjengelig for å imøtekomme dine behov.

Sjekk pris på hotellet her

Rommene på Clarion Collection Hotel Savoy er designet med tanke på både komfort og stil. Hvert rom er individuelt innredet med moderne møbler, myke senger og en rekke moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, klimaanlegg, minibar, skrivebord og kostnadsfritt Wi-Fi. Rommene er romslige og innbydende, og gir deg et tilfluktssted etter en lang dag med utforskning av byen.

Som gjest på Clarion Collection Hotel Savoy kan du glede deg over en rekke inkluderte fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt ekstra spesielt. Hotellet tilbyr en deilig frokostbuffé hver morgen, slik at du kan starte dagen med en sunn og næringsrik start. Ettermiddagste og kveldsmat er også inkludert, noe som gir deg muligheten til å slappe av og nyte et utvalg av varme og kalde retter etter en lang dag med utforskning av byen.

Hotellet har også en koselig lobbybar hvor du kan nyte et bredt utvalg av forfriskninger og snacks. Det er også et velutstyrt treningsstudio på hotellet, slik at du kan holde deg i form under oppholdet. Etter en treningsøkt kan du slappe av i hotellets badstue eller ta en avslappende spasertur i nærliggende parker og grøntområder.

Clarion Collection Hotel Savoy er mer enn bare et hotell. Det er en opplevelse som tar vare på detaljene og sørger for at du føler deg som en spesiell gjest. Med sin sentrale beliggenhet, elegante atmosfære og førsteklasses fasiliteter er dette hotellet det perfekte valget for deg som ønsker å oppleve Oslo på sitt beste. Uansett om du er her for forretninger eller fornøyelser, vil Clarion Collection Hotel Savoy sørge for at du har en minneverdig og behagelig opplevelse.
 

Clarion Collection Hotel Savoy Kart Beliggenhet i OsloKommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.